Szkolenie skierowane dla pracowników kuchni okrętowych zatrudnionych na stanowiskach kucharzy i pomocy kuchennej. Tematyka szkoleń zawiera podstawowe informacje dotyczące zasady bezpieczeństwa zdrowotnego żywności.
SZKOLENIA PODSTAWOWE
Celem szkolenia jest zapoznanie pracowników z podstawowymi wymaganiami systemu HACCP, GMP/GHP z uwzględnieniem specyfiki pracy na kuchni okrętowej, zapoznanie z procesami technologicznymi na każdym etapie produkcji.
SZKOLENIA UZUPEŁNIAJĄCE
Celem szkolenia jest utrzymanie odpowiedniej wiedzy pracowników na temat bezpieczeństwa wytwarzanych i wprowadzanych do obrotu produktów oraz utrzymanie odpowiedniej wiedzy w zakresie zasad systemu HACCP.
Na podstawie Rejestru przeprowadzonych szkoleń w zakresie HACCP/ GMP/GHP każda z osób otrzymuje Zaświadczenie z odbytego szkolenia w zakresie HACCP oraz GHP i GMP.
Szkolenie przeprowadza mgr inż. Technologii żywności i żywienia człowieka.
P.H.U. KOWALEWSKA
KATARZYNA KOWALEWSKA
NIP 5991646437
tel: 604 756 317
email:kowalewskakatarzyna@interia.pl
www.bhp-szczecin.com.pl
tags: BHP Szczecin, szkolenia BHP, Ochrona PPOŻ, HACCPWszelkie prawa zastrzeżone.All Rights Reserved.
2011 © BHP Szczecin Kowalewska Katarzyna. Wszelkie prawa zastrzeżone.All Rights Reserved.
Usługi w zakresie HACCP oraz opracowania etykiet, wartości odżywczych wg Rozporządzenia WE 1169/2011 oferujemy na terenie: Szczecin i okolice, Stargard Szczeciński, Gorzów Wlkp. i okolice, Powiat Strzelecko-Drezdenecki, Poznań, Warszawa, Kraków, Wrocław, Katowice, Chorzów.